cross line

Az SAP Business One Starter csomagja tartalmazza mindazon integrált és beépített beszámoló valamint kimutatás készítő eszközöket, amelyek segítségével könnyedén hozzáférhet a cége számára kritikus információkhoz. Pénzügyi kimutatások, értékesítési elemzések, vevőkiértékelések, szállítói elemzések, készletkimutatások és egyéb elemzések.

A teljesen integrált SAP Crystal Reports riportkészítő és elemző rendszer segítségével akár több adatforrásból is összegyűjtheti az Ön számára legfontosabb információkat, hogy ezekből az Ön számára legmegfelelőbb formátumot készíthesse el. Táblázatok, grafikonok, mutatószámok, ahogy Önnek a legáttekinthetőbb.

A Crystal Riports segítségével szinte bármilyen formátumban ki nyerheti az adatot, de azt is meghatározhatja, kinek milyen hozzáférést engedélyez ezen kimutatások megtekintéséhez. Mindezt ha szeretné az Ön iPhone, iPad készülékén bárhol, bármikor.

Az SAP Business One teljesen integrált a Microsoft Office termékcsaláddal így az adatok könnyen áttehetők Excel-be, Word-be. Ezen túl az SAP Business One -ban mindenütt fellelhető az adattartalom “lefúrásának” lehetősége - mely adat honnan és hogyan jött, hova és hogyan megy tovább. Például egy számláról egy kattintással eljuthatunk a vevő törzsadataihoz, onnan a kapcsolattartónk elérhetőségéhez. Vagy megtudhatjuk a számlát milyen szállítólevélből - akár többől is - készítették, illetve melyik megrendelésből készült a szállítólevél.

Ezen felül az SAP Business One “Húzd és nézd” funkciójával bárki pillanatok alatt a számára releváns információkhoz juthat, jogosultság függően, programozási tudás nélkül.

Például kíváncsi mely rendeléseken szerepel az adott cikk? Nincs más dolga, mint a cikkszámot ráhúznia a rendelésekre a “Húzd és nézd”-ben, és máris magunk előtt láthatjuk a kívánt adattartalmat. Az eredményeket pedig pár kattintással mentheti Excel táblázatba, vagy akár elküldheti e-mail-ben.

Megnézem az alkalmazást működés közben!

 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu