cross line

 SAP referencia-történet (PDF):

 


Referencia-történet (HM)


Referencia-történet (BF)

Ha Önnek nem áll rendelkezésére a .PDF kiterjesztésű fájlok olvasásához szükséges Adobe Acrobat Reader program, akkor innen letöltheti:


 

I. SAP Business One

Hidro Master Kft.

Szoftver: A cég 2006-ban döntött az SAP rendszere mellett. A 6 professzionális felhasználót és 4 telephelyet kezelő komplex SAP Business One vállalatirányítási rendszer szállítója, betanítója és karbantartója a Voyasoft Kft. lett.

Hardver: Az SAP Business One vállalatirányítási rendszer bevezetésének kapcsán a cég telephelyein üzemelő géppark beszerzésében, installálásában és belső hálózatának kiépítésében vettünk részt.

Bit-Force Kft.

A cég segítségünkkel pályázat kapcsán állami támogatást nyert a projekt megvalósítására. A 10 felhasználós SAP Business One rendszert a cég folyamatosan bővíti. A Bit-Force Kft. széf és irodaszer kereskedelemmel foglalkozik, majd a rendszer segítségével új üzletágat is nyitott.

Gen- Lab Kft.

A cég segítségünkkel 2011-ben SAP Business One rendszert vezetett be. Az időközben 14 professzionális és limitált felhasználót kezelő kezelő komplex SAP Business One vállalatirányítási rendszer megfelelően összekapcsolja a cég tevékenységeit és kiváló alapot biztosít a fejlődésre. A rendszer szállítója, betanítója és karbantartója a Voyasoft Kft. lett.

Inducomp Kft.

A cég transzformátorokat és tekercseket tervez és gyárt elsősorban a külföldi piac számára. SAP Business One rendszerüket komplex gyártási modullal implementáltuk.

II. Alkalmazásfejlesztés

MALÉV Vállalkozásbiztonsági Kft.

A MALÉV szerződéses partnereinek teljes adatbázisát és nemzetközi AIR-CARGO hozzáférését integráltuk saját fejlesztésű döntés-előkészítő rendszerünkhöz, a Genus rendszerhez. A Genus program egyedülálló visszakereső- és elemző módszereit a MALÉV hatékonyan alkalmazta.

Bővebben a Genus rendszerről...

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF)

A PSZÁF egyszeri hardver- és céleszköz beszerzését intéztük. Folyamaosan tárgyaltunk a Genus rendszer lehetőségeiről.

S@fe-Net Kft.

A Fotex Rt.-vel és a K&H Bank Rt.-vel közösen egy biztonságos fizetési módszert dolgoztunk ki és valósítottunk meg. A módszer lényege, hogy bankkártyával történő fizetés esetén a kártya használójának SMS-en keresztül igazolnia kell személyazonosságát, különben a tranzakció meghiúsul.

Südsalz GmbH.

A német sóexport 45%-át bonyolító német konzorcium elektronikus kapcsolattartását és adatcseréjét oldottuk meg magyarországi leányvállalataival.

Sulinet

A Sulinet digitális tudásbázis kialakítása során több 10,000 meglévő digitális matematika feladathoz és azok megoldásaihoz fejlesztettünk olyan adatmigrációs interfészt, amelynek segítségével a feladatok beemelhetővé váltak a Sulinet adatbázisaiba.

XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal szociális nyilvántartó programja

A Polgármesteri Hivatal elavult DOS alapú rendszerét váltottuk ki egy egyedileg gyártott "ügyviteli" rendszerrel, amely sok olyan funkciót valósít meg, amely régóta hiányzott a szociális nyilvántartókból. Az ilyen rendszereket folyamatosan idomítani kell az új törvényi- és rendeleti szabályozáshoz, amit gazdaságosan csak a modern, flexibilis rendszerekkel lehet megtenni.

Bővebben a SzoNyi rendszerről...

III. Webalkalmazások

Magyar Európa Egyesület   (MEEGy)

A MEEGy az Európai Uniós csatlakozást, az együttműködést és az uniós pályázatok elkészítését segítő közhasznú szervezet. Napi rendszerességgel szemlézi és feldolgozza az Unióval kapcsolatos magyar- és nemzetközi sajtót és pályázati lehetőségeket. A MEEGy hatalmas adatbázisának alapja az általunk kifejlesztett Genus rendszer . Az összes megszerzett információ, cikk, pályázat és adat a Genus-ba kerül be. A megszerzett adatok egy részét egy speciális program automatikusan publikálja az interneten. A cég portálját is mi készítettük, a benne található cikkek és struktúrák a Genus rendszer részei.

Fotexnet.hu

A FotexNet Kft. részére több internetes játékot is fejlesztettünk.

IV. Weboldalak

 

 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu