cross line

Az SAP Business One Starter csomag része a Remote Support Platform, mely eszköz segítségével sokkal egyszerűbben és pro aktívan előrejelezhetők a potenciális hibaforrások, így megelőzhetők az üzletmenetre károsan ható problémák.

Ez az automatizált megfigyelő eszköz lehetővé teszi az esetleges szűk keresztmetszetek felderítését még mielőtt problémát okoznának, valamint rendszeresen ellenőrzi az Ön rendszerét az ismert problémák fényében. Ellenőrzi, hogy elegendő szabad hely áll e rendelkezésre háttértárolóin, megfelelő mennyiségű biztonsági mentéssel rendelkezik e, stb.

Azzal, hogy rendszeresen tájékoztat és automatikusan végrehajt bizonyos javításokat, és frissítéseket, nem csak naprakészen és épségben tartja rendszerét, de jelentősen csökkenti azt az időt melyet egyébként IT jellegű támogatásra fordítana, ezzel tovább csökkentve költségeit.

Ezen funkcionalitásokon felül, az eszköz olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, mint az adatbázis automatikus mentésének képessége, verzió frissítések előtti ellenőrzések elvégzése és belső rendszer “egészségügyi” ellenőrzések.

 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu